M2 otti täydet pisteet Kajaanin Kuohulta
14.10.2018 19:16 Uutiset / Miehet M2

Kisan vaikeat aloitukset pilasi Kajaanin Kuohun hyökkäysrakentelun.

Kajaanin Kuohu ei pystynyt haastamaan Kisan miehistöä sunnuntain 2-sarjan ottelussa Härmä-salissa. Kotijoukkueen rosteria rukattiin uuteen uskoon useamman pelaajan poissolosta johtuen ja otteluun lähdettiin ilman libero kun Aleksistakin tehtiin yleispelaaja. Kajaanilaisten vastaanotto oli suurissa vaikeuksissa Kisan aloitusten kanssa, siitä osoituksena Jamin 10 ässää! Pisteitä tehtailtiin laajalla rintamalla: Kasi tällä kertaa hakkurin tontilta, Topi toisena yp:nä. Keskipelaajat Matias, Jussi, Ville ja Antti napsivat tarvittavat pisteet niin hyökkäyksillä kuin torjunnoilla ja selvityivät kunnialla myös puolustus- ja vastaanottovastuistaan.

Ottelun taso ei päätä huimannut. Kotijoukkueen ansioksi on luettava oman pelin säilyminen kohtuullisella tasolla vaisusta vastuksesta huolimatta. Vain ajoittain palloja tuhlattiin pitkin seiniä. Myös torjunnan laadun parantaminen on harjoituksiin hyvä teema.

Tulevana viikonloppuna on jälleen tupla pelit. Lauantaina Kuopiossa PuWon vieraana ja sunnuntaina klo 17.00 Härmäsalissa vastaan asettuu OsVa Oulunsalosta. Ja sarjapisteet tarjolla molemmista otteluista.   
Lisää uutisia
Alahärmän Kisa
«  Toukokuu   »
Kategoriat