Esittely
Ottelutilastot
Hopeasompa 2019 ja Junior Cup
2018-2020 - Urheilijat - Junior Cup
Klo 10:00 Lahti
9
Maa

Ennakkoinfo


Junioreiden kauden pääkilpailu kilpaillaan Lahdessa Salpausselän maisemissa 9-10.3. 2019

Hopeasompa 2019


Alahärmänkisasta Hopeasompa kilpailuihin osallistuu tytöt 10, mäki HS15 sarjassa Saimi Luoma. Saimilla on hallussa Cupin keltainen liivi sekä mäkihypyssä, että yhdistetyssä. Pojat 14 sarjassa Erkki Seppänen tavoittelee kauden parastaan Karpalon HS38 mäessä. Tytöt 14 sarjassa mäki HS38 Elli Seppänen taistelee hieman rikkonaisen kauden jälkeen myös mitalisijoista. Hertta Luoma kilpailee HS70 mäessä tytöt 16 sarjan mitaleista.

Toivotaan, että kelit suosii ja urheilijat pystyy kauden parhaimpiin suorituksiin.

Viikonlopun teema ”Nykyhetki on ainoa hetki, joka meillä kenelläkään on”

Kisa info

Hopeasompa 2019


Nuorten mäkihyppääjien ja yhdistetyn urheilijoiden kauden pääkilpailu, Hopeasompa 2019 on nyt takana. Alahärmänkisan urheilijoille viikonloppu oli loistava.

Saimi Luoma voitti kultaa tytöt 10 sarjassa molemmissa lajeissa. Saimi voitti myös 2019 Juniori Cupin kokonaiskilpailun molemmissa lajeissa.

Erkki Seppänen sijoittui pojat 14 sarjassa mäkihypyssä sijalle 10 ja yhdistetyssä sijalle 9.

Elli Seppänen saavutti hopeaa sekä mäessä, että yhdistetyssä tytöt 14 sarjassa. Juniori Cupin lopputuloksissa Elli oli toinen yhdistetyssä.

Hertta Luoma kilpaili tytöt 16 sarjassa. Mäkikilpailussa hän sijoittui hopealle mäessä ja yhdistetyssä pronssille. Juniori cupissa Hertta vei voiton möessä ja yhdistetyssä!

Nyt levätään ja nautitaan hetki, ennen kuin jatketaan kohti seuraavaa kautta. Toki käymme vielä nuorten SM-kilpailussa Taivalkoskella maaliskuun lopussa.

AK

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Lisää uutisia
Mäkihyppy
«  Tammikuu   »
Kategoriat