Tyttöjen D6vs6 sarja käyntiin voittojen merkeissä
1.10.2018 12:26 Uutiset / D/C-tytöt

D-tyttöjen AM-sarja polkaistiin käyntiin 30.9 Peräseinäjoella Ritolahallissa.

Kisan edellisestä kaudesta kovasti uusiutunut D-tyttöjen joukkue aloitti kauden räväkästi kulkien turnauksessa voitosta voittoon ja jatkaa seuraavaan turnaukseen A-poolissa. Tuolloin onkin sitten vastassa alueen kaksi kovinta, eli Kiisto -06 ja NJ Hype. Kisan riveihin tuli täksi kaudeksi kaksi pelajaa Junkkareista ja KJV:sta. Jo lyhyessä ajassa on sakki hitsautunut joukkueeksi :).

Ensimmäisen turnauksen pelejä sävytti se, että kaikille joukkueille turnaus oli ensimmäinen virallinen turnaus isolla kentällä. Toveittain oli pientä sekoilua havaittavissa rotaatioissa jokaisella joukkueella, toisilla enemmän, toisilla vähemmän.

Kisan tytöt kävivät edellisen viikon sunnuntaina pelaamassa kolme peliä C-tyttöjen turnauksessa ja noiden pelien hyöty oli nähtävissä. Pelimme kulki toveittain jo varsin mallikkaasti.

Ensimmäisessä pelissä kaatui NJ Tornado selvästi 2-0 (25-17,25-9). Toisessa pelissä kohdattiin Vaasan Kiisto -07 ja jouduimme tekemään töitä hartiavoimin ennen kuin voitto irtosi erin 2-1(25-19,10-25,19-17). Vaasan pitkät tytöt aiheuttivat Kisan puolustukselle harmaita hiuksia. Samoin toisessa erässä meidän peliajatus katosi aivan täysin, mutta mahtavaa oli huomata, että notkahdus oli vain tilapäinen. Päivän viimeisessä ottelussa Laihian Luja Pandat kaatuivat selvästi 2- 0 (25-16,25-19).

Tytöillä oli hieno päivä, jossa valmennus ja katsomossa kannustaneet tukijoukot saivat olla mukana nauttimassa.


   
Lisää uutisia
Lentopallo
«  Helmikuu   »
Kategoriat