Esittely
Ottelutilastot
AK - NJ Hype, Kiisto 06 ja Kiisto 07
2018-2019 - D/C-tytöt - Dt 6vs6
Klo 9:00 Härmäsali
3
Mar

Ennakkoinfo


A-poolin turnaus. Kisan ensimmäinen peli 10.00. Mukana Kisan lisäksi Vaasan Kiisto 2006, Nurmon Jymy Hype ja edellisestä turnauksesta tuttu Vaasan Kiisto 2007.

D-tyttöjen AM-sarjan (6vs6) A-poolin turnaus


D-tyttöjen AM-sarjan toisessa turnauksessa 3.11 Härmäsalissa Kisaa vastustajina ovat sarjan kaksi ennakkosuosikkia NJ Hype ja Kiisto 06 sekä Kiisto D2007. Kiisto06 antoi ensimmäisessä turnauksessa vastustajille keskimäärin 8 pistettä/erä. Nyt nähdään ovatko muut joukkueet saaneet Kiiston etumatkaa turnausten välillä kiinni vai onko ero kasvanut. NJ Hypeltä Kisa sai ennen kauden alkua Tassuturnauksessa huolella selkään. Revanssia odotetaan mielenkiinnolla, Kiiston 07 joukkue kohdattiin kauden ensimmäisessä turnauksessa. Tämän kohtaamisen Kisa käänsi voitokseen hieman tunteikkaiden vaiheiden jälkeen. Odotettavissa kolme kovaa peliä joista lähdetään etsimään erävoittoja, voittoja tai sitten vain hyviä suorituksia ja kehitystä.

D-tyttöjen AM-sarjan A-poolin turnaus Härmäsalissa 3.11


Turnauksessa Kisan vieraaksi saatiin juuri niin kovat joukkueet kuin etukäteen odotettiinkiin. Ensimmäisessä pelissä NJ Hypeä vastaan Kisa osoitti menneensä kovasti eteenpäin. Ennen kauden alkua Hype pyyhki Kisalla Tassuturnauksessa lattiaa, mutta nyt joutui NJ pelaamaan tosissaan viedessään 2-0 voiton erin 25-22, 25-18. Toisessa pelissä vastassa oli jo viime kaudella C:n sarjaa pelannut Vaasan Kiisto 06. Ensimmäisessä erässä arkailtiin Kiiston hyökkäyksiä eikä peliä saatu millään toimimaan. Toinen erä oli sitten paljon parempi. Peli kuitenkin päättyi Kiiston selkeään 2-0 (25-9, 25-15) voittoon. Viimeisessä pelissä Kisan vastustajana eli edellisestä turnauksesta tuttu Kiisto D2007. Peli oli lähes edellisen turnauksen pelin jännittävä toisinto, mutta nyt ei tarvittu kolmea erää, vaan Kisa saalisti 2-0 voiton niukasti mutta kuitenkin selkeästi 2-0 (25-17, 25-22). Turnauksen voitti selkeästi Kiisto06. B-poolista vauhtia hakevat Kisa ja KiistoD2007.

Turnausten välillä Kisan peli oli selvästi kehittynyt, etenkin kuusikkopelissä oli tapahtunut merkittävää parannusta. Samoin yläkauttasyöttö oli astunut kuvaan ja vastaanottopeli kehittynyt. Seuraavat kehityskohteet ovat selkeät ja niiden pariin uppoudutaan ennen seuraavaa turnausta.


Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Lisää uutisia
Lentopallo
«  Maaliskuu   »
Kategoriat