Esittely
Ottelutilastot
AK - WoVo C2 Rovaniemi, HaHe Haukipudas, KauWi Kauhava
2019-2020 - C-tytöt - C
Klo 10:00 Anssin Jussin Areena
26
Lok

Ennakkoinfo


C tyttöjen 1.poolikierros. Huom. Ottelut (6kpl) pelataan Anssin Jussin Areenalla.

Otteluennakko


1. poolikierroksella ei poolin joukkueita pysyt vertailemaan, koska sarja on vasta alussa. Kisan C-tyttöjen osalta poolit alkavat kotiturnauksella. Päällekäisyykisen johdosta Kisa pelaa kotiturnauksensa Anssin-Jussin Areenalla 26.10. Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettuu turnauksen ainoa "tuttu" joukkue, eli Kauhavan Wisa. Tasonmittauksessa Kisa hävisi Wisalle 2-1. Tuossa pelissä Wisan tehokkain oli Alahärmäläinen Sini Ylimäki. Kisalle jäi ottelusta hieman hampaankoloon, peli ei oikein sujunut, liekö vastustajan hyvyyttä vai mitä. Nyt siitä on mahdollisuus ottaa selko.

Pohjoisesta tulevien Haukiputaan Heiton ja Woman Volleyn joukkueista ennakkotietoa on hyvin niukasti saatavissa. Heitto oli oman tasonmittauslohkonsa kakkonen Ilona Peräsen ja Aada Hongan tehdessä yli puolet joukkueensa pisteistä Aada Hongan kunnostauessa syöttöruudussa.

Woman Volley2 sijoittui myös tasonmittauslohkossaan toiseksi heti Woman Volley1:n perään. Joukkueen pisterohmu oli vielä D-ikäinen Elle Eteläinen tehden lähes kolme kertaa enemmän pisteitä kuin joukkueen seuraavaksi kovin pisterohmu.

Turnauksen jälkeen nähdään, jatkuuko Kisan pelit 1-sarjan D-poolissa vai kutsuuko F-pooli, sillä 1:lä poolikierroksella E-poolista kaksi nousee ja kaksi putoaa. Tervetuloa kannustamaan tyttöjä voittoihin.

Kisan C-tytöt E-poolin kakkosiksi, palkkana nousu D-pooliin


Anssin-Jussin Areenalla pelattiin C-tyttöjen E-poolin turnaus lauantaina 26.10. Turnaus avattiin paikalliskamppailulla, jossa Kisa joutui tunnustamaan Wisan selvän paremmuuden.

Kisan peli ei käynnistynyt lainkaan. Liike ja kaikki muukin oli jäänyt kotivuoteisiin. Pelistä ei ole paljon kerrottavaa. Wisa sai 50:stä pisteestään 29 Kisan virheillä. Kisalta pisteitä keräsi eniten Jemina Korkeatupa (4) Melissa Lochin päästessä kolmeen pisteeseen. Peli Wisalle 2-0 (25-9, 25-11)

Toinen peli Woman Volley2:sta vastaan alkoikin sitten Kisan hienoisessa hallinassa. Kisa karkasi jo 12-7 johtoon ennen kuin WoVo sai pelinsä kunnolla käyntiin kirien tilanteeksi 13-12. Siitä erä etenikin hermoja raastavan jännittävissä tunnelmissa kohti loppuhuipennusta ja Kisan 25-22 erävoittoa. Toinen erä jatkui samoissa tasaisissä merkeissä aina tilanteeseen 8-8, mutta sitten Kisan pelissä tapahtui jotain kummallista. Vastaanotto hajosi täysin ja hetkessä WoVo oli siirtynyt 8-19 johtoon, kunnes Kisan peli palasi jengoilleen. 11-20 tilanteessa Nanna Hautala iski pisteen ja siirtyi itse syöttöruutuun. Nannan painava syöttö teki tuhojaan ja hetkessä tilanne oli 20-20. Kahdeksan syötön putkesta kolme oli ässiä ja loput muuten vain vaikeita. Tästä eteenpäin pisteitä tehtailtiin vuorotellen Melissan tasoittaessa hienolla hyökkäyksellä 23-23 ja sitten Minttu Salon ässäsyötöllä oltiinkin ottelupallossa 24-23. WoVo otti aikalisän ja sen jälkeen tasoitus hienolla 4-paikan hyökkäyksellä pallon kimmotessa puolustuksesta väliverhoon. Jännitys oli enemmän kuin käsin kosketeltavissa. Eikä ollutkaan mikään suunnaton ihme, että seuraavassa syötössä tuli WoVolle syöttövirhe. Näin Kisalle ottelupallo ja syöttämään Emilia Katajamäki. 1-paikalle suunnatun syötön vastaanotto epäonnistui ja kaksi seuraavaa kosketusta WoVo juoksi pallon perässä yrittäen epätoisesti saada sitä verkon yli onnistumatta. Näin jännittävä peli päättyi Kisan 2-0 voittoon. Kisan pisterohmut pelissä olivat Nanna Hautala (9), Jemina Korkeatupa (7) ja Minttu Salo (4). Koko yhdeksän pelaajan joukkue taustajoukkoineen pelasi hienon pelin.

Ennen turnauksen viimeistä peliä tilanne oli se, että Kisalle riitti poolinousuun erä Haukiputaan Heitolta. 1. erä käynnistyi hyvin, mutta sitten taas jotain tapahtui syötön vastaanoton kanssa ja Heitto karkasi 10-18 johtoon. Loppuerä oli kuin deja vu edellisestä pelistä. Piste-eroa kurottiin umpeen piste pisteeltä alkaen Jeminan keskihyökkäyksellä ja jatkuen Emilian heitolla ykkösnurkkaan. Sitten Heitto teki keskihyökkäksellä pisteen Kisan jatkaessa kahdella virheellä. Tilanne 12-21 Heiton hyväksi. Moni ei tuossa varmaan Kisan nousuun uskonut, mutta.......Heiton virheillä ja Emilian heitolla 5-nurkkaan oli tilanne hetkessä 17-21. Pikkuhiljaa oltiin tasalukemissa 23-23. Melissa ässäsyötöllään hankki Kisalle eräpallon ja erä päättyi Heiton hyökkäysvirheeseen. Näin erä Kisalle 25-23. Kisalle pisteitä tekivät kolmannessa pelissä Melissa (9), Jemina (7) ja Minttu (6).

Tätä kirjoitettaessa ei vielä ole selvillä mitkä muut joukkueet ovat Kisan kanssa samassa D-poolissa saatikka missä turnaus pelataan.

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Lisää uutisia
Lentopallo
Kategoriat