Esittely
Ottelutilastot
AK Team AK - Black, SoPa C1 ja Osva C1
2018-2019 - C-tytöt - CT SM-sarja
Klo 10:00 Kortesjärvi
16
Maa

Otteluennakko

Ensi lauantaina Team AK lähtee taistelemaan SM-finaalipaikasta eli pääsystä 16 parhaan joukkoon. Tiedossa on kotipeli, joka pelataan Kortesjärven liikuntatalolla.

Samassa lohkossa finaalipaikkaa metsästävät Black (Liittoisten Työväen Urheilijat), OsVa C1 (Oulunsalon Vasama) ja SoPa C1 (Someron Pallo).

Finaalipaikkaan vaaditaan joko turnausvoitto tai kakkos sija. Nämä mielessä lähtevät Team AK:n tytöt päättäväisinä lauantain koitokseen.

Tsemppiä!

TEAM AK SM-FINAALIIN


C-tyttöjen Team AK näytti mistä joukkue on tehty ja raivasi tiensä Kuortaneella 6.-7.4. järjestettävään SM-finaaliin. Suoritus on kertakaikkiaan loistava, ottaen huomioon, että turnauksen alkaessa joukkueessa oli vain neljä täysin pelikuntoista tyttöä.

Ensimmäinen peli Oulunsalon Vasamaa vastaan alkoi vaikeasti. Syöttövirheitä tuli runsaasti ja hyökkäykset jäivät vaisuiksi. Omaa peliä ei vain saatu kulkemaan. Eräpisteet Oulunsalolle 25-15. Ensimmäisen erän jälkeen löytyi kupletin juoni ja seuraavat kaksi erää hoidettiinkin mallikkaasti kotiin eräpistein 25-17, 15-8.

Seuraavana oli vastassa Someron Pallo, joka kohdattiinkin tällä kaudella jo kolmatta kertaa. Ensimmäisestä kohtaamisesta saatiin 1-1 tasapeli, toisesta 2-0 voitto ja nyt kolmannella kerralla 2-1 voitto. Ensimmäinen erä oli tuttua varmaa suorittamista ja siitä eräpisteet Team AK:lle 25-21. Toinen erä oli turnauksen "musta hetki", jolloin ei onnistunut juuri mikään. Eräpisteet Somerolle 25-12. Viimeisessä erässä muistettiin taas turnauksen panos ja taputeltiin voitto Team AK:lle 15-11.

Viimeiseen peliin, Liittoisten Työväen Urheilijoitten Black joukkuetta vastaan, lähdettiin päävalmentajan sanoin "veitsi kurkulla". Vaikka kahdesta ensimmäisestä pelistä olikin saatu voitto plakkariin, olivat pelit menneet sen verran ristiin, että vain voitto riittäisi varmuudella finaaliin. Vastus oli kova, mutta kaatui Team AK:n koviin syöttöihin, joilla saatiin vastustajan hyökkäys rikki. Erät Team AK:lle 25-22, 25-20.

Mukana olivat tasaiset joukkueet. Tähänkin turnaukseen sopii Team AK:n tyttöjen motto "Se on poijjaat vaan halusta kiinni". Ja tänään Team AK halusi enemmän kuin muut, kauden tavoitettaan eli pääsyä SM-finaaliin ja sen se myös sai! Samalla joukkue kirjasi uuden luvun Kisan lentopallo historiaan 2000 luvulla, ollen ensimmäinen CT joukkue joka on raivannut tiensä SM-finaaleihin.

Onnittelut koko Team AK:lle!

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Lisää uutisia
Lentopallo
«  Lokakuu   »
Kategoriat