Esittely
Ottelutilastot
NJ Hype, NJ Tornado, KuRry - AK
2018-2019 - D/C-tytöt - Dt 6vs6
Klo 10:30 Keski-Nurmon koulu
2
Hel

Otteluennakko


Vaasan 07:t pudottivat Nurmon Hypen yllättäen B-poolin, joten B-poolin turnauksessa Nurmossa Kisan lisäksi molemmat Nurmon joukkueet, Hype ja Tornado sekä Kurikan Ryhti.Kisan D6vs6 A-pooliin


Kisan D-tytöt pelasivat 2.2 AM-sarjan B-poolin turnauksen Nurmossa. Kisa on seilannut koko kauden A ja B-poolin välissä. Jälleen oli B-poolissa tuloksena nousu. Nousu on siinä mielessä arvokas, että mukana oltiin normaalia nuoremmalla ja vähälukuisemmalla porukalla. Tasoa siis löytyy mukavasti.

Avausottelussa Kurikan Ryhti kaatui alkukankeuksien jälkeen 2-1 (21-25, 25-17, 15-5). Toisessa pelissä vastaan asettui Nurmon Jymy Hype. Tässä pelissä ei löydetty minkäänlaisia keinoja Nurmon pysäyttämiseen. Eräpisteen murskaavasti Nurmolle 25-8, 25-17.Viimeisessä pelissä vastaan asettunut NJ Tornado puolestaan hävisi Kisan tytöille selvästii 2-0 (25-12, 25-9).

A-pooliin matkasivat AK ja NJ Hype. Seuraava D.n turnaus onkin Kisan kotiturnaus, mutta sen päivä ja paikk on vielä auki. Tieto päivitetään Kisan nettisivulle, kunhan selviää. Turnauksessa voi nähdä Etelä-Pohjanmaan neljä kovinta D-tyttöjen joukkuetta.

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Lisää uutisia
Lentopallo
«  Toukokuu   »
Kategoriat